گونده ليگ سوزلر آذر بايجان اوغلوندان
امیدوارم بادرج واقعیتها،انعكاس مشکلات عمومی مردم وکارگران مخابرات مراکز روستایی (قشر ستمديده اين سرزمين)وبا ياري ومساعدت شما عزيزان به وظيفه شرعي وديني خودعمل كرده وصداي مظلوميت انسانهاي فراموش شده را به گوش مسئولين برسانم.

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان وطن سسي و آدرس watansasy.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1608
بازدید دیروز : 489
بازدید هفته : 2097
بازدید ماه : 5651
بازدید کل : 67339
تعداد مطالب : 785
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

https://telegram.me/joinchat/CTykzQhYDnD7TJj00YtduQ

آمار مطالب

کل مطالب : 785
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 1608
باردید دیروز : 489
بازدید هفته : 2097
بازدید ماه : 5651
بازدید سال : 21329
بازدید کلی : 67339
ايا..........................................................

د خبر: 16008 | تاریخ انتشار: ۹:۰۰:۰۸ - دوشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۴ | 4 نظر | |

آیا خدمت به مردم، تنها با نماینده شهر شدن محقق می شود؟

مشکین سلام، رامین سیدجلالی: حال که به انتخابات نزدیک می شویم برخی از رجال سیاسی و اشخاصی که خواهان ورود به بهارستان هستند لباس دلسوزی را بر تن کرده و با شعارهای تبلیغاتی و با استفاده از اصول ترغیب سعی می کنند سنت عوام فریبی را همچنان زنده نگه داشته و با روش های مختلف گوی قدرت را از سایر رقبا بربایند. نکته قابل توجه این جاست که این اشخاص که قبل از انتخابات شعار وطن پرستی سر می دادند و در پی ایجاد آرمان شهر بودند پس از پایان انتخابات و اعلام نتایج چه در موقعی پیروزی و چه در موقع شکست رنگ عوض کرده و شخصیت قبل انتخاباتی خود را بالکل فراموش می کنند. بیانات و الفاظ عالی قبل انتخابات را از ذهن خود پاک نموده و شخصیتی کاملا متفاوت با شخصیت قبل انتخابات به خود می گیرند. به نوعی تضاد در گفتار و تناقض در رفتار پیدا می کنند. چنان که در دوره های قبل و انتخابات دوره نهم مجلس نامزدهایی که قبل از انتخابات شعارهای آنچنانی سر می دادند پس از پایان انتخابات هر کدام در پیله فرو رفته و افکار و اندیشه های اتوپیایی خود را در بقچه ای پیچیده و گوشه ای پنهان کردند تا دوباره در انتخابات دوره بعد، از این اندیشه ها به عنوان شعار انتخاباتی استفاده کنند. حال سوال این جاست که آیا این افراد نمی توانستند بعد از انتخابات اتاق فکری برای آبادانی شهر و خدمت به مردم ایجاد کنند و فارغ از جناح بازی ها در کنار هم از ایده ها و اندیشه ها و بعضا قدرت سمت های دولتی و حکومتی خود در جهت آبادانی شهر استفاده کنند؟ در طول این چند سال که از انتخابات دوره نهم می گذرد این اشخاص و حتی نماینده فعلی که اهداف بزرگی داشتند و نقشه راهبردی برای پیشرفت شهر کشیده بودند به کدام یک از اهداف شان دست یافتند؟ چرا این افراد پس از انتخابات از سمت های کلیدی خود در دولت برای خدمت به مردم و حل مشکلات شهر استفاده نمی کنند؟ چرا نماینده شهر سیاست خودکامگی را انتخاب می کند و از این افراد در راهبرد اهداف خود استفاده نمی کند؟ چرا برخی از این افراد پس از انتخابات گمنامی سیاسی را بر پیشرفت سیاسی ترجیح می دهند؟ چرا این افراد کمپین یا اتاق فکری با کمک همدیگر و نیز نخبگان شهر تشکیل نمی دهند تا درجهت خدمت به مردم گامی بردارند؟ آیا خدمت به مردم و خدمت به شهر فقط و فقط با نماینده شهر شدن محقق می شود؟

نظرات وارده در یادداشت ها لزوما دیدگاه مشکین سلام نیست.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است



تعداد بازدید از این مطلب: 698
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود